ترکیب اصلی پرسپولیس باز هم دستخوش تغییرات شد! پایان کار بنیامین فرجی در تایلند با دومین مدال برنز مربی اینتر: طارمی یکی از نامزدهای جانشینی لائوتارو است هشدار جباری به ستاره‌های استقلال سیدحسین حسینی، تنها نماینده ایران در جمع بهترین‌های آسیا غیبت ستاره مشهدی ذوب آهن، مقابل مس رفسنجان توقف مذاکرات در پرسپولیس خداحافظی رامین رضاییان با استقلالی‌ها؟ + عکس جباری استقلال را تعطیل کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) سیاست شمسایی جواب داد | اولادقباد کوتاه آمد مخالفت تاجرنیا با سرمربیگری جباری در فصل بیست و پنجم پیشنهاد هلندی‌ها برای ستاره سابق استقلال| قایدی در بالاترین سطح آمادگی صلاح در آستانه جاودانگی تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و سلتاویگو | کارلتو امیدوار به معجزه در روز‌های بحرانی مهره ۷ میلیون دلاری در سبد خرید کارتال! آزمون سخت در انتظار ارونوف نیازمند در آب نمک پرسپولیس؟ نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و وایادولید(۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)| برد به لطف ستاره‌ها ساعده سیما، سخنگوی باشگاه استقلال شد + سوابق
سرخط خبرها

ملی پوش والیبال از حال رفت! | اسفندیار:از مردم عذرخواهی می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۱۸۱۰۴
  • ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۴
ملی پوش والیبال از حال رفت! | اسفندیار:از مردم عذرخواهی می‌کنیم
امیرحسین اسفندیار در هنگام ورود تیم ملی به هتل محل اقامت خود در شهر بولونیا از فشار عصبی و ناراحتی، دچار افت شدید فشار شد.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال ایران در سیزدهمین مسابقه خود در لیگ ملت‌ها نتیجه را به لهستان واگذار کرد و با کسب رتبه هفتمی به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.
تیم ملی والیبال ایران پس از این مسابقه سالن را ترک و راهی هتل شد و امیرحسین اسفندیار دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال از فشار عصبی و ناراحتی افت فشار شدید پیدا کرد و از حال رفت.
به محض رسیدن به هتل اقدامات پزشکی برای این بازیکن صورت گرفت و کادرفنی و در راس آن بهروز عطایی با صحبت‌هایی که با اسفندیار انجام دادند، سعی کردند روحیه به این بازیکن جوان کشورمان بدهند.
دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال ایران درباره این مسابقه گفت: مسابقه پرفراز و نشیبی مقابل لهستان داشتیم و با واگذاری نتیجه شرمنده مردم شدیم. بازی خوبی بود، اما ست نخست را بد شروع کردیم. در مجموع دیدار پرافت و خیزی بود. تیم ایران در ست‌های دوم و چهارم به بازی برگشت، اما در ست پنجم نتیجه را به حریف قدرتمند خود واگذار کردیم.
او در پایان گفت: بازیکنان تلاش خود را کردند، اما با این نتیجه شرمنده مردم شدیم و عذرخواهی می‌کنیم که نتوانستیم مردم ایران را خوشحال کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->